top of page

Yesterday.

[13.59]


Zo, 15 buisjes bloed armer en 7,5 km verder. Bijna in mijn broek geplast van het lachen. Droge mond van alle gesprekken. Tollend hoofd van alle info. Zere benen van het lopen. Mooi bijna 200 pagina’s van mijn boek gelezen. Top zorgmedewerkers ontmoet die zo knetterhard hun best doet onder moeilijke omstandigheden. Administratieve rompslomp tot en met. Heerlijk fijn bijgekletst met Mark Rutte 🤣 (mijn neef heet Marc, zijn vrouw Ruth en Brammetje dacht dat ik op bezoek ging bij onze minister-president.. nou was dat maar zo dan had ik hem nog wel het een en ander te vertellen .. ) en liefdevolle quality time met mijn broertje. Vanmorgen moe, beurs en als moppersmurf opgestaan, nu in mijn eigen bed bijkomen.


Hierbij een videoverslag van gisteren.


De klinische samenvatting: bloed en weefsel wordt momenteel getest. Over 2 weken, 10-11, verwachten ze de uitslag en staat nog een ct scan gepland. De dag erna start ik dan als het goed is met de studie. Met therapieën, chemo & immuun (of placebo). Mogelijke kinken in de kabel: ik beschik niet over de juiste eiwitten etc en kan niet aan de studie deelnemen. Tumoren zijn dusdanig ellendig geworden dat het echt geen zin meer heeft en als laatste mogelijkheid: de zorg wordt binnen nu en twee weken nog verder afgeschaald in het Erasmus en dan worden er geen nieuwe patiënten meer tot de studie toegelaten. Spannend dus.


Behoefte aan leuks en daarom heb ik ook nog een filmpje in elkaar geknutseld van een fijne familie dag dit jaar. Koningsspelen 2.0🤣. Het was fantastisch. Ik revalideerde toen bij mijn moeder. Voor de spelletjes mijn bed uitgekomen, flinke dosis morfine en na afloop direct terug naar bed maar wat was het dat waard. Making memories.


Dit helpt om moppersmurf uit te zwaaien👋🏻😊.


Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page