top of page

Updates van Sandra


market of clay pots

Goedemorgen allemaal, de afgelopen dagen ben ik actief geweest in diverse groepsapps waarin ik ‘s ochtends een update plaatste van hoe mijn afgelopen dag/nacht was geweest. Ik heb gemerkt dat mij dit helpt en dat anderen het fijn vinden om dit te lezen, te weten of er nog nieuwe info is etc.. Om het een beetje te stroomlijnen heb ik jullie nu allemaal in 1 app gezet, zodat ik jullie allemaal tegelijk kan informeren. Ieder die liever niet in deze app zit, ga er gerust uit 😉 en mocht je iemand kennen die er ook in wil geef het aan me door.
Recente blogposts

Alles weergeven

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

コメント


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page