top of page

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info.


Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvleesklier en stent. Nog net twee beschuitjes naar binnen kunnen werken maar that’s it, in ieder geval tot aan het avondeten. 😩 nu al honger .. ik kan zo de reclames van AH in .. hamsteren!!!! 😊


Verder hebben we nieuws ontvangen over het vervolgtraject m.b.t. de tumor. Dit is een heftig maar helder bericht: er is maar 1 mogelijkheid om mij te helpen en dat is een operatie. Chemo, bestralingen etc. helpen in dit geval niet. Zonder operatie wordt het direct een traject dat enkel nog gericht is op kwaliteit van leven.


Het team van specialisten denkt dat een operatie haalbaar is, al is het dan wel een grote, zware operatie met hoog risico. De betreffende chirurg heeft het beslissende woord over of hij de operatie wel/niet aan durft of met een redelijke kans van slagen mogelijk acht. Het gaat te ver om alle details op dit gebied in een app uit te leggen. Het beslissende gesprek hierover met de chirurg zal komende week plaatsvinden, wanneer is nog onbekend.


Ik realiseer me dat het lezen van dit bericht zwaar kan zijn. Ik wil er echter graag duidelijk & concreet over zijn, dit helpt mij bij het acceptatieproces en ook in alle communicatie. Iedereen weet dan hetzelfde. Iedereen behalve mijn kinderen. Voor de zekerheid de vraag om deze uitslag niet verder met hen te bespreken, dit zullen wij zelf doen. Het gaat op dit moment goed met ze, ze vinden rust in het feit dat de dokters doen wat ze kunnen. Wat ook zo is.


Bovenstaande heb ik eerder vandaag geschreven. Inmiddels heeft er nog een pittig gesprek met de diëtiste plaatsgevonden over sondevoeding en heb ik nog meer om over na te denken 🤔, dus dat ga ik maar eens doen.


Warme groet van mij 😘Recente blogposts

Alles weergeven

De beste nacht sinds 3 januari gehad. Yes!

[9.07] Behoorlijk veel geslapen (als een Hobbit: slapen, eten, slapen, eten etc) en nu klaar voor mijn laatste dag hier in het ziekenhuis in Tilburg. Fingers crossed voor een betere dag dan gisteren,

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page