top of page

De beste nacht sinds 3 januari gehad. Yes!

[9.07]

Behoorlijk veel geslapen (als een Hobbit: slapen, eten, slapen, eten etc) en nu klaar voor mijn laatste dag hier in het ziekenhuis in Tilburg. Fingers crossed voor een betere dag dan gisteren, zowel qua pijn als qua emoties. Iemand hoefde maar aardig te kijken en ik huilde al. Zo suf! Gelukkig was daar mijn mama die als menselijke pleister naar mijn bed kwam gerend en toen was het uiteindelijk weer goed en bleven de tranen netjes binnen zodat ik me weer mezelf voelde).


Ik veranderde zowaar in een emo kipje 🐓

Zometeen voor de tweede keer in 4 weken echt uitgebreid douchen. Het kost veel energie, maar ik verander zo langzamerhand in een stinkende vogelverschrikker en daar kan geen washandje tegenop. Dus hup even lekker onder de warme straal.


Vandaag hoor ik hoe laat ik morgen naar Rotterdam wordt gebracht en hoe laat de ct scan daar staat gepland. Horror! Moet ik weer uren van tevoren nuchter zijn, terwijl mijn lijf en ik zo graag iedere twee uur willen eten. De verpleegsters hier helpen me zelfs met hamsteren; zakjes met boterhammen in mijn nachtkastje bewaren voor nachtelijke picknicks 😉. Maar goed: niet nuchter betekent geen onderzoek en dat is geen optie. Wordt vervolgd 💪🏻


[16:28]

Update

ik word morgen om 10.00u in Rotterdam verwacht en vertrek hier rond 08.00-08.30u samen met Rut in een zorgambulance. Ik weet niet of ik morgenavond en/of donderdag zelf in staat zal zijn om een update te sturen vanwege de onderzoeken/ingrepen die gepland staan. Het is afwachten hoe mijn lijf daarop gaat reageren, net als op weer nieuwe medicatie en het niet mogen eten/drinken.


Voor nu wil ik daarom nog even iedereen bedanken voor alle lieve berichten, kaarten, foto’s van brandende kaarsjes en de berg aan kracht & licht die de afgelopen twee weken naar me toe zijn gestuurd. Ik heb er zoveel aan gehad!❤️


Morgen begint er een nieuwe fase en ik praat jullie zo snel mogelijk weer bij.💋”

Recente blogposts

Alles weergeven

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page