top of page

Bijna heel de nacht doorgeslapen, zonder extra pijn- of slaapmedicatie. Plusje!

[09.54]

Mijn arts is zojuist langs geweest. Ik word zo meteen opgehaald en dan gaan ze de ERCP uitvoeren. Super spannend/eng maar gaan met die banaan!


Daarnaast had ze nog een mooie grote plus: de ct scan van gisteren bevestigd het beeld uit Tilburg. Geen verslechtering van de situatie! 💃🏻 digitaal dansje

Tot straks 👋🏻

[11.43] ICE Rutger:

Ercp is klaar en goed gegaan. Sandra ligt nu bij te komen. Straks komen de artsen ons bijpraten.

[16.31]

Update: Hoera! Ik ben weer aan het eten! 😂


De ERCP is goed gegaan voor wat betreft het verwijderen van de vorige stent en het juist plaatsen van de nieuwe stent. Op het gebied van mogelijke complicaties ziet het er nu naar uit dat deze er niet zijn... (dansje!) De rest van vandaag/vannacht/morgenochtend zijn daar bepalend voor. Nog even afwachten dus.


Voor wat betreft het vervolgtraject: de optie van een operatie wordt nog steeds serieus bekeken. Hierover zal volgende week een gesprek met ons plaatsvinden. Voor nu is het aansterken & rusten. I.v.m. rusten wil ik vragen om niet onaangekondigd op bezoek te komen, hoe lief bedoeld ook (wat ik echt snap).


Wat werken er een berg prachtige mensen in de zorg en wat een voorrecht om enkelen te leren kennen.

Meerdere mensen vragen bezorgd of ik de verzorging/artsen/verpleegsters etc. hier net zo prettig ervaar als in Tilburg. Dat is zo. Oprecht (alleen de zevenmijlslaarzen van Ellen, Joy en Roos zijn wel heel groot om te vullen maar ze doen hier hun uiterste best 👍🏻). Ik denk zelfs dat mijn arts hier het heel goed zou kunnen vinden met mijn arts in Tilburg 😉.


Ik wil ook nog graag benadrukken hoe immens dankbaar ik ben voor alle steun die wij ontvangen. Het is echt zo ongelofelijk. Er zijn zoveel mensen die aan ons denken, liefde & kracht sturen dat ik absoluut zeker weet dat dit mijn gezondheid ten goede komt/is gekomen. Ik voel het gewoon! Er zijn eigenlijk geen woorden voor maar: Heel heel erg bedankt hiervoor❤️.

Recente blogposts

Alles weergeven

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

De beste nacht sinds 3 januari gehad. Yes!

[9.07] Behoorlijk veel geslapen (als een Hobbit: slapen, eten, slapen, eten etc) en nu klaar voor mijn laatste dag hier in het ziekenhuis in Tilburg. Fingers crossed voor een betere dag dan gisteren,

Comentários


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page