top of page

“Zondagmorgen: hand in hand wakker worden met Rut. Wat een zaligheid!”


[9.30]


De nachtverpleegster heeft onze bedden tegen elkaar geschoven zodat dit kon. Zo fijn dat er iedere nacht iemand bij mij mag blijven slapen.


Gisteren en vandaag maar weer eens gemerkt dat zorg mensenwerk is, dat de kwaliteit van de zorg valt of staat met wie er dienst heeft én dat communicatie zo belangrijk is. Ik leer in ieder geval beter voor mezelf opkomen en heb de degens gekruist met het pijnbestrijdingsteam. Nog gewonnen ook😊


Er is nog geen nieuwe informatie m.b.t. behandelingen etc..


Recente blogposts

Alles weergeven

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page