top of page

Thriller.

[10.05]

Hi. Ik ben laat vanochtend, ik weet het 😉


Zin om een thriller te lezen?? 🧐 Lees en huiver .. 😜:


De eerste nacht hier is weer voorbij en die was direct Stephen King achtig spannend. Per ongeluk verkeerde dieetvoeding gekregen, op basis van soya, waardoor ik een allergische aanval kreeg. Dit was net voor middernacht (omdat ik vanaf 24.00u nuchter moest blijven i.v.m. mogelijke ERCP vandaag). Internist erbij, antigif injectie etc. en ondertussen lag ik oncontroleerbaar te trillen en echt te stuiteren op mijn bed met een vanwege opgezette keel flinke benauwdheid en verdikte lippen en ogen.

Allemachtig, werkelijk waar: Rut werd tijdens dit spektakel wakker en schrok zich een mega hoedje, zo eng zag het er allemaal uit. Alsof ik met mijn vinger vast zat in het stopcontact en maar stroomstoten bleef krijgen. Horror in da house .. 😱Alles is goed gekomen en nu kan ik er om lachen (het was echt zo idioot om zulke heftige bewegingen te maken en totaal geen controle te hebben over je spieren) maar het was natuurlijk niet echt grappig. Zojuist ook nog bijna de verkeerde medicijnen geslikt (net op tijd kunnen uitspugen toen tot me doordrong dat de naam op de verpakking niet overeenkwam met wat ik gewoonlijk slik, ik kreeg een slaapmiddel i.p.v. de benodigde pijnstiller) dus er is maar weer eens bevestigd dat zorg echt mensenwerk is. Ze doen zo hun uiterste best, maar fouten maken zit in een klein hoekje, dus als patiënt moet je alert blijven en zoveel mogelijk in control. Spoedcursus voor mezelf opkomen zeg maar. Flinke uitdaging 😊


Verder lig ik nog steeds op een kamertje op de EHBO. Het ziekenhuis is vol en er is nog geen plek voor mij. Ik kan dus nog geen kamernummer doorgeven. Ik sta ook nog steeds op de wachtlijst voor een spoed ERCP en weet niet of die vandaag of morgen gaat plaatsvinden. De Hobbit in mij is weer flink ontstemd en zit in een hoekje te brullen ‘Honger!’ 😁.


En toch .. Rut is hier bij me, ik weet nu dat de artsen me nog niet opgegeven hebben en dat ik een kans maak, de verpleging is heel aardig en probeert oprecht te helpen waar ze kunnen, mijn kids zijn in goede handen .. voor nu is het oké, voelt het goed. Ik ga rustig afwachten wat vandaag gaat brengen.


Warme groet uit Rotterdam van Shaky Sandra 🤣.


[14:20] ICE Rutger: De nieuwe ercp staat voor 15u vandaag gepland.


[15:44] ICE Rutger: Sandra is klaar en ligt bij te komen op de uitslaapkamer. Ercp is goed gegaan. Straks meer nieuws.


[16:00] ICE Rutger: Oude stent is verwijderd. Twee nieuwe stents geplaatst, parallel aan elkaar, een dikke en een dunne. Op die manier is er meer zekerheid dat de galweg openblijft.


Recente blogposts

Alles weergeven

Hans & Grietje

[09:16] ICE Rutger: Na een kort, gebroken nachtje afscheid genomen van het ETZ en nu onderweg naar Rotterdam. [12:06] ICE Rutger: Transport was redelijk, maar iets te hobbelig voor Sandra. We hebben i

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page