top of page

Supportteam voor Rut & de kids

Ik heb gisteren een drukke dag gehad qua bezoek, maar het was een heerlijke dag. Ik ben met een glimlach in slaap gevallen. Ik voel me zo gezegend met zulke prachtige mensen om me heen en de gesprekken hebben me kracht gegeven. De nacht is goed gegaan, met behulp van mama die bleef slapen en de ondersteuning van de verpleging. Geen paniekaanval dit keer💪🏻. Vandaag is weer een dag van afwachten. Mijn dossier ligt inmiddels bij het Erasmus en zal daar vandaag in een multidisciplinair overleg besproken worden. Ik hoor ergens vandaag wanneer ik word overgeplaatst naar Rotterdam. Hier houd ik jullie van op de hoogte. Ik ben heel heel blij dat er nu een supportteam voor Rut & de kids wordt opgericht met praktische ondersteuning.


Jullie zijn allemaal, stuk voor stuk prachtig mooi lief💜. Bedankt!.”

Lieve allemaal, ik heb vanmiddag nieuwe informatie ontvangen. Hierbij de samenvatting:


1. Ik blijf dit hele weekend in Tilburg. Ergens tussen komende maandag en woensdag ga ik naar Rotterdam, dag en tijdstip nog onbekend.


2. Op donderdag staat er een eerste ingreep gepland: er wordt een nieuwe ERCP gedaan om een stent te plaatsen en zo te proberen tijdelijk mijn galweg open te krijgen (voor degenen die nu pas in dit verhaal aansluiten: deze ingreep is vorige week ook in Tilburg gedaan en mislukt).


3. Ik heb meer informatie ontvangen over de alvleesklierontsteking die ik als gevolg van de ERCP vorige week heb opgelopen. Deze ontsteking is heftig en geneest langzaam. Dit is normaal. Zonder mijn tumor zou ik al ongeveer een jaar bezig zijn geweest om hiervan te herstellen en de tumor helpt nu niet zeg maar. Dit betekent dat ik voorzichtiger met mijn energie om moet gaan springen en bijvoorbeeld bezoekfrequentie en -duur moet gaan aanpassen. Omdat er volgende week weer een ERCP uitgevoerd moet worden loop ik risico dat de ontsteking verergert. Duimen dus dat dit niet gebeurt.


4. De artsen in Rotterdam hebben aangegeven dat ze zich momenteel serieus aan het buigen zijn over de mogelijkheid om toch te opereren. Dit is positief en geeft mij hoop, ook al is er geen garantie.


Tot zo ver. Bedankt allemaal voor weer een dag vol heerlijke steunberichten!

Recente blogposts

Alles weergeven

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page