top of page

Slapen 3.

[10.31] Angela gsm:


Goedemorgen beste allemaal,


Het is inmiddels een tijdje geleden dat jullie een update hebben kunnen lezen van Sandra. Om jullie gerust te stellen heeft Sandra mij gevraagd om even een stukje te sturen.

De duur en de heftigheid van de operatie, de narcose en de hoeveelheid medicijnen en pijnstillers hebben er voor gezorgd dat Sandra de eerste week voornamelijk slapend heeft door gebracht. De 2e week zijn er allerlei toeters en bellen afgegaan maar door de pijn, de misselijkheid en verschillende bijwerkingen was het voor Sandra nog steeds niet tot nauwelijks mogelijk om te communiceren. Dit kostte haar ongekend veel energie.


Op dit moment gaat ze stukje bij beetje vooruit. Ze heeft nog maar 1 infuuslijn en sondevoeding. Ze is volle bak bezig met fysiotherapie en heeft ook oefeningen gehad om deze een aantal keer per dag uit te voeren. Je raad het al, nu gaat alle energie daarin zitten. Ze is gesloopt na zo’n sessie oefeningen en moet dan echt een tijdje bij komen.


Desalniettemin waardeert ze alle berichtjes en kaartjes. Deze geven haar steun en positieve energie en helpen haar door deze periode heen. Dank je wel hiervoor.


Wanneer Sandra weer fit genoeg is zal ze zelf weer wat van zich laten horen.Recente blogposts

Alles weergeven

Because we carry.

[11.15] ‘Do you ever feel like a plastic bag? Drifting through the wind, wanting to start again? Do you ever feel, feel so paper thin? Like a house of cards, one blow from caving in? Do you ever feel,

Drugsverslaafd.

[09.14] Hoe gaat het met mij sinds de laatste update? Het gaat op en af. Ik heb heel vervelende momenten gehad en heel goede momenten. Eigenlijk precies zoals voorspelt door mijn chirurgen. Ondanks da

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page