top of page

Slaap kindje slaap.

[15:40]


Zo, hier ben ik weer. De ingreep van afgelopen maandag heeft toch de nodige impact gehad. Ik leef momenteel zo’n beetje als een baby: eten, slapen, wc, eten, slapen etc. Gelukkig lukt het vandaag om minder opiaten te gebruiken, want ik ben gisteren weer flink stoned geweest. Geen enkele weerstand tegen dat spul. Echt, het is mij een raadsel waarom mensen dit met plezier / zonder noodzaak gebruiken. Ik kraam de helft van de tijd onzin uit, kan amper een gedachte vasthouden laat staan een volledige zin uitspreken en val midden in een gesprek in slaap. Het enige voordeel (behalve natuurlijk het dempen van de pijn want daar draait het tenslotte om) is dat ik vriendinnen aan het lachen maak omdat ik ze tekstberichtjes stuur waarvan ze de slappe lach krijgen.


Typen gaat niet echt omdat ik dan niet kan focussen en steeds verkeerde letters aanraak en onleesbare teksten stuur. In mijn beneveld brein leek reageren met gesproken berichten dan een beter plan. Nu ik ze echter terug geluisterd heb denk ik ‘volgende keer toch maar beter niet’ .. 😳😏


Ter illustratie zal ik hieronder een geluidsfragment toevoegen waarin ik probeerde te reageren op de vraag of mijn vriendin Joyce nog dingen voor me kon bakken. Hebben jullie ook wat te lachen ... want ach, veel schaamtegevoel heb ik niet meer over geloof ik 🤭🤗


Maar goed, het gaat inmiddels weer wat beter met me. Het zal nog een aantal dagen duren voordat ik weer minder moe ben en als het goed is zal de pijn van de ingreep ook steeds verder afnemen. Vanochtend is er nog bloed geprikt en de uitslagen waren goed. Hoera! Helaas heeft de verpleegkundige wel per ongeluk door de ader heen geprikt met als gevolg dat ik nu twee armen met een steunkous eromheen heb in plaats van één. Blauwe au 😖


Veel meer heb ik momenteel niet te vertellen. Op 19 maart ga ik terug naar Rotterdam voor een ct scan. Daarmee kunnen ze bepalen of level 2 succesvol is. Het kost even tijd om deze scan te beoordelen. Op 25 maart staat er een uitslag gesprek gepland en hoor ik of ik door kan naar level 3 of dat het hier ophoudt.

Garnalen audio:
Recente blogposts

Alles weergeven

Hans & Grietje

[09:16] ICE Rutger: Na een kort, gebroken nachtje afscheid genomen van het ETZ en nu onderweg naar Rotterdam. [12:06] ICE Rutger: Transport was redelijk, maar iets te hobbelig voor Sandra. We hebben i

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page