top of page

Pure vriendschap;

[09:53]

Je sterk vermagerde vriendin liefdevol voorzichtig met een washandje wassen omdat ze er zelf de energie niet voor heeft. De hele nacht over haar waken terwijl ze van de ene in de andere pijnaanval rolt. Dat kan niet gemakkelijk zijn, voelt vast ontzettend frustrerend.


Lieve Joos, ons lijstje met gedeelde ervaringen breidt zich in sneltreinvaart uit met nooit verwachte dingen. Eerlijk gezegd heb ik moeite met de veranderde balans, het gevoel van ongelijkwaardigheid en zoveel hulp nodig te hebben. Aan de andere kant realiseer ik me hoe mooi het is dat ik mensen om me heen heb die hiertoe bereid zijn. En dat als de situatie omgekeerd was ik ook geen seconde zou twijfelen om waar ik maar zou kunnen te helpen. Dus moet ik gewoon niet zeuren 😊.


Vandaag komt mijn arts weer langs, hopelijk met nieuwe informatie. Wordt vervolgd.[18:09]

Update: ik vertrek woensdagochtend naar Rotterdam. Voor die dag staat een nieuwe ct scan van mijn boven- & onderbuik gepland en voor de volgende dag een nieuwe ERCP ingreep. Ik ga daarna niet (meteen) terug naar Tilburg. De bedoeling is dat ze aan de hand van de ct uitslag en het resultaat van de ERCP meteen verder gaan met de rest van het traject .. wat dat dan ook mag zijn.


Fijne avond allemaal, ik ga mijn best doen de verpleegsters blij te maken en mijn bord met aardappels, worteltjes en vis braaf leeg te eten 😉.

[19:21]

Één van de mensen uit deze app werkt hier bij mij op de afdeling; ze kwam me net vertellen dat het gelukt is.

Ze zijn trots op me. Ik heb goed gegeten😂


Recente blogposts

Alles weergeven

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page