top of page

Mijn hart loopt over.

[13.35]


Een momentopname van vandaag, van puur intens geluk: buiten zitten in de zon met een fijn boek, kijken naar de vogels en luisteren naar de zacht ruisende bomen. 💚


In het zkh heb ik twee keer contact gehad met een maatschappelijk werkster. De eerste keer omdat ik mijn euthanasie verklaring bekrachtigd wilde hebben voor het geval dat en de tweede keer omdat ik in opiatenstaking was gegaan (verhaal voor een andere keer). Ze belde vanochtend om te informeren hoe het met me gaat en om te horen of ik misschien ondersteuning nodig heb om me aan te passen aan het leven buiten het zh. Ze kwam al heel snel tot de conclusie dat ik die ondersteuning niet nodig heb 😊.


Ik heb geen aanpassingsproblemen. Eerlijk gezegd heb ik er zelfs niet bij stil gestaan dat mensen dat kunnen hebben. Dat ze zich buiten het zh onzeker, onveilig en of kwetsbaar voelen. Nu ik er over nagedacht heb snap ik het wel, maar ik weet ook dat dit voor mij echt niet geldt. Het enige voordeel dat het zh voor mij momenteel heeft is dat ik daar het kortst mogelijke lijntje heb met mijn behandelend arts. Op alle andere fronten wint thuis zijn het nu glansrijk. En aangezien ik thuis een fantastische huisarts heb en er geen dringende medische kwesties zijn op dit moment heb ik dat korte lijntje nu ook niet nodig. Ik ben gewoon zo blij dat ik niet meer zo ziek ben dat ik het zkh nodig heb.


Ik geniet met volle teugen en heb het heel heel goed met de liefdevolle zorg van mijn moeder en aanwezigheid van mijn gezin.

Het weer helpt mee, nu alleen nog zodanig aansterken dat ik weer de natuur in kan. Naar het bos, de hei en ultiem .. de zee. Ik zet voorzichtig de tuinstoel een tandje verder naar achteren, leg mijn blote voeten op een krukje (blote voeten hoera 💃🏻💃🏻 in het zh mag je niet op blote voeten lopen en laat ik dat nou juist het allerliefste doen 👣), schuif mn zonnehoed verder over mijn hoofd en droom met open ogen over mogelijkheden terwijl de zon de pijnlijke plekken stukje bij beetje verder laat ontspannen.


Zen. 🧘🏼‍♀️


Misschien moet ik maar schapenhoeder / herder worden of zo 🐑 😁


Recente blogposts

Alles weergeven

Because we carry.

[11.15] ‘Do you ever feel like a plastic bag? Drifting through the wind, wanting to start again? Do you ever feel, feel so paper thin? Like a house of cards, one blow from caving in? Do you ever feel,

Drugsverslaafd.

[09.14] Hoe gaat het met mij sinds de laatste update? Het gaat op en af. Ik heb heel vervelende momenten gehad en heel goede momenten. Eigenlijk precies zoals voorspelt door mijn chirurgen. Ondanks da

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page