top of page

Leren ziek te zijn

[11.54]


Hoi allemaal, weer een nieuwe dag.


Ik heb emotioneel een goede nacht achter de rug met fijne gesprekken met mijn broertje en lichamelijk helaas met meer pijn dan voorheen. Eigen schuld, teveel energie geïnvesteerd .. iets met eigenwijs zijn 😊. Dus dat was een wijze les, ik moet nog leren hoe ziek te zijn/hiermee om te gaan. Dit betekent concreet dat ik wat minder bezoek ga ontvangen, dat de bezoeken minder lang zullen worden (ong. 20-30 minuten maximaal) en dat ik net als pas bevallen vrouwen ‘s middags tussen 12.00-14.00u en ‘s avonds na 20.00u verplicht ga rusten.


Verder ben ik ook nog met mijn neus op het feit gedrukt dat ik in ieder geval al tot nu toe een zeer fantastisch leven heb. In de kamer naast mij ligt een jonge lichamelijk zwaar gehandicapte man. De muren zijn dun en je krijgt ongewild een hoop mee. Deze man heeft in zijn hele leven nog nooit zelf kunnen beschikken over de controle van zijn lichaam en alles wat daar dan uit voort komt. Een onbezorgde jeugd, vrienden, ontspanning, liefde, eigen keuzes etc. etc.. Hij kan niet eens praten. En dan lig ik hier met 41 jaren vol met wel al die dingen en wie weet hoeveel geweldige jaren nog voor me. Dat besef raakt me meer dan ik in woorden kan uitdrukken.


Op het gebied van mijn medische verhaal is er geen nieuwe informatie.


[12.15]


Nog een kleine aanvulling: om alle inkomende berichten nog meer te stroomlijnen kunnen er geen reacties meer in deze groep geplaatst worden. Niet omdat ik de reacties niet wil krijgen, maar om het voor mij overzichtelijker te maken. Mocht je graag willen reageren op een update dan kun je me gewoon zonder schroom een privé bericht sturen. Die ontvang ik toch sowieso en daar geniet ik ook oprecht van. Komen er dagen dat ik zelf niet in staat ben om een update te plaatsen dan zullen beheerders dit in mijn plaats doen.


Fijne zaterdag allemaal en bedankt voor jullie steun💫😘


Recente blogposts

Alles weergeven

Hamsteren!

Daar ben ik weer met een update en nieuwe info. Na een nacht & ochtend vol pijn en medicatie moet ik weer opnieuw nuchter blijven in afwachting van mogelijke onderzoeken i.v.m. de werking van de alvle

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page