top of page

Lazy Sunday morning.

[8.56]

De dag begint met muziek in mijn hoofd. Gisteren stuurde iemand mij een liedje toe dat hem aan mij deed denken. Mooi om samen muziek te delen vond ik. Vandaag wil ik dat met jullie doen. Mijn liedje van vandaag stuur ik jullie via onderstaande link.Geen nare info/verhalen in deze update.


En ik noem het ook geen KORTE updates meer, want net zoals ik veel woorden gebruik wanneer ik praat blijk ik dat ook te doen wanneer ik schrijf. 🤭 Mochten er mensen zijn die hier eigenlijk niet op zitten te wachten, dan snap ik dat geheel en voel je dan absoluut niet bezwaard om deze groep te verlaten. De feitelijke info kun je dan vast ook wel via via krijgen.


Je kunt de ziekte wel in het meisje zetten, maar het meisje niet uit de ziekte halen ..

.. of zo iets 😊 Dit gebeurde er gisteren en vandaag onder de douche: ‘er zitten stomme velletjes aan mijn voeten / mijn nagels prikken en zijn te lang / ik ga vragen om nagellak en -remover / chips waar komt dat oerwoud op m’n benen vandaan, mijn haren zitten stom ..etc. etc.’. Klaag klaag, zeur zeur!


Er mankeert kennelijk niets aan mijn barbiepop-sensor en het feit dat dit soort dingen weer opvallen / belangrijk worden geeft aan dat het goed met me gaat. Toch? Helemaal toen ik probeerde om eens goed in de spiegel te kijken en echt niets anders kon zien dan een kanariepiet met vogelverschrikker haar, zonder een spoortje make up en freaky lichtgevend gele ogen 😂 En dan het mooiste: in de lach schieten bij dat beeld. Lachen voelt heerlijk!


Meerdere mensen vragen mij / vragen zich af of ik toneel speel wanneer ik zeg dat het goed gaat. Ik wil jullie verzekeren dat dit niet het geval is. Om te beginnen kan ik volgens insiders slecht liegen. Ik heb er een hekel aan en al gaat het om een leugentje om iemand niet te kwetsen (ja joh prachtige jas .. 🤔) het voelt nooit fijn. Daarnaast moet ik volgens Rut nooit gaan pokeren, totaal geen poker-face. En als laatste houd ik er gewoon van om een ander te behandelen zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Ben gewoon oprecht. Je hoeft niet alles te zeggen wat je vind of voelt, maar datgene wat je wel zegt of doet, laat dat oprecht zijn. Fouten maken mag, vaak ook, als je er maar van leert. Nou ja, dit klinkt ineens allemaal heel prekerig suf, dus daar stop ik snel mee. De clou: vertrouw er maar op dat wat ik schrijf of zeg uit mijn hart komt en niet uit een bullshit bak.


Ik heb gisteren een heel goede dag gehad (vol gevoelsmatige dansjes 💃🏻😜), vannacht een minder goede nacht maar niet de slechtste van de afgelopen maand. Pijnbeleid voor overdag lijkt te werken, vandaag met artsen focus op pijnbeleid ‘s nachts.


Als laatste nog dit: ik krijg steun van zoveel mensen en met elk berichtje, kaartje, fotootje etc. ben ik blij. Ik merk ook dat er steun komt van mensen die ik in het dagelijks leven niet zo heel goed ken. ‘De-vriendin-van-een-vriendin’ en neer van dat connecties. Ik kom tot de conclusie dat ik die lieve leuke grappige mensen graag ook beter zou (leren) kennen. Ik voer verder ook nieuwe gesprekken met mensen die ik al jaren ken maar waarbij er nu onderwerpen besproken worden waar we voorheen niet aan dachten en we elkaar dus nóg beter leren kennen. Ik houd van dat gevoel van verbinding, oprechte communicatie en van gewoon lol maken samen. Dus bij deze ga ik Pickwick achterna. Voel je vrij om mij privé te laten wat jou antwoord is / zou zijn ..😁


Fijne zondag allemaal!


Recente blogposts

Alles weergeven

Hans & Grietje

[09:16] ICE Rutger: Na een kort, gebroken nachtje afscheid genomen van het ETZ en nu onderweg naar Rotterdam. [12:06] ICE Rutger: Transport was redelijk, maar iets te hobbelig voor Sandra. We hebben i

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page