top of page

De verwende prinses!


‘Mama bestaat er ook chips in de vorm van kleine piemels?’

.... 🤣 Gisteren geluncht met Rut en de kids, voor het eerst sinds een maand weer met z’n vieren aan tafel (geeft niks dat ik in pyjama was en m’n ziekenhuisbed een halve meter verderop stond) en het was zo heerlijk ons, wij viertjes, met gesprekken en vragen over niks en alles .. en piemels dus 😆


Details, grote en kleine, vullen momenteel mijn dagen. Uitersten ontmoeten elkaar vaker en sneller dan eerst lijkt het wel. Voorzichtig weer eens het nieuws gelezen. NOS app: Dronken man rijdt vier kinderen dood in Sydney .. allemachtig. BAM weer met twee benen op de grond m.b.t. tot mijn eigen leed, perspectief op een presenteerblaadje. Ik weet verstandelijk en in z’n algemeen echt wel dat er veel ellende in de wereld is, dat ik daar persoonlijk weinig aan kan doen, dat ik op dit moment kennelijk genoeg zou moeten hebben aan mijn eigen ellende, dat nieuwsberichten niet altijd volledig of accuraat zijn etc .. maar toch .. Mensen maken zich zorgen over mij, ik maak me zorgen over mensen. Ik ben niks meer of minder waard, ik schenk ook graag licht en kracht en we hebben allemaal ons eigen verhaal. Wat een afzichtelijke onvoorstelbare monster hel voor die mensen in Sydney. Mijn hart huilt en gaat naar ze uit.


Het liedje dat ik vandaag met jullie wil delen is Mijn zoon van Fresku & Janne Schra (heerlijke stem). De context is anders, maar de essentie is voor mij hetzelfde. Mijn hart breekt steeds weer omdat mijn jongens gedwongen worden te vechten. Niet voor hun leven maar voor hun recht op mama. Vechten om door te gaan met zoveel onzekerheid. Vechten voor de puurste vorm van liefde. Hun wereld staat op zijn kop en daar ben notabene ikzelf de oorzaak van. De wanhoop en hulpeloosheid van deze vader vertelt ook over mijn verdriet. Zijn vastberadenheid om niet op te geven, door te gaan, er hoe dan ook voor zijn zoon te zijn vertaald ook mijn kracht. Ik heb de afgelopen nacht veel wakker gelegen en o.a. naar dit nummer geluisterd.
Zo en dat is meer dan genoeg drama voor vandaag. Klaar.


De verwende prinses wordt op haar wenken bediend 🤩 Niet alleen komen er hier zorgmedewerkers schoonmaken, restaurant serveren op bed, hotelservice bieden etc. waardoor ik me een soort van ongemakkelijk verwend voel, er kwam gisterenmiddag een mandje nagellak inclusief service binnengewandeld en tada ..knappe tenen 💃🏻Barbiemeter stijgt 😄.
Mattie meid, bedankt😘
Een slimmerik vroeg gisteren om zelf ook antwoord te geven op mijn Pickwick vragen. Bij deze. Overigens; ik heb diverse antwoorden ontvangen en heb ze met heeeel veel plezier gelezen.

Zo fijn, bedankt!


Mijn antwoord op de Pickwick vraag voor vandaag: ik zou met ziel en zaligheid Stephen King-achtig hardcore horrorhouse Mary gaan spelen en gaan spoken bij iemand als Marc Dutroux, Ridouan Taghi etc.. Soort Engel der wrake met mijn eigen slechterik- meetlat. Heel fout, dat weet ik, maar wel lekker 😜.
Recente blogposts

Alles weergeven

Hans & Grietje

[09:16] ICE Rutger: Na een kort, gebroken nachtje afscheid genomen van het ETZ en nu onderweg naar Rotterdam. [12:06] ICE Rutger: Transport was redelijk, maar iets te hobbelig voor Sandra. We hebben i

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page