top of page

Verrassing .. daar ben ik alweer.

[08.13]


Lekker consequent hè? 😊


Een aantal lieve mensen vertelden mij gisteren dat ze een beetje geschrokken waren van mijn bericht. Alsof ik tot de 25ste geen contact meer wilde hebben of afscheid aan het nemen was zoiets. Dit is zeker niet het geval. Daarom nog even een poging tot verduidelijking: ik heb momenteel gewoon echt minder te vertellen en ik kan me niet voorstellen dat jullie dagelijks zitten te wachten op saaie of steeds dezelfde verhalen. ‘Weer gewandeld, weer geen nieuwe Henry info, nog steeds onzeker en angstig over hoe nu verder, nog steeds van plan om iedere dag zoveel mogelijk beetjes blij te verzamelen en door te gaan, stomme Corona’ etc. Saai en hetzelfde, toch?


Dit betekent niet dat ik geen contact meer wil of dat jullie mij niet mogen vertellen over jullie dag etc. Ik houd echt graag contact, juist wel omdat mijn wereld nog steeds heel klein/beperkt is en stomme Corona maakt het er niet groter op. Daarnaast ben ik gewoon oprecht een ontzettend nieuwsgierig aagje naar de rest van de wereld, naar jullie 🧐😜.


Dus, iets genuanceerder: Wanneer ik iets nieuws, leuk of niet leuk, te melden heb dan zal ik dit zeker doen. Ik verwacht alleen weinig te vertellen te hebben tot de 25ste maar wie weet verras ik mezelf wel.


Voor nu is de verbale diarree op, maar dat kan zomaar weer beginnen ..💩🤗


Recente blogposts

Alles weergeven

Berichtenbox.

[19:51] ICE Rutger: Hallo allemaal. Allereerst een huishoudelijke mededeling namens Sandra: gelieve voorlopig even geen nieuwe appjes naar haar mobiel te sturen. Ze kan die nu niet lezen en beantwoord

Slapen 2.

[09:56] ICE Rutger: Goedemorgen. Sandra is gisteren naar de verpleegafdeling verhuisd. Ze is erg moe en slaapt veel, mede door de medicatie. Dit zal nog een paar dagen duren, is de verwachting.

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page