top of page

Berichtenbox.

[19:51] ICE Rutger:


Hallo allemaal. Allereerst een huishoudelijke mededeling namens Sandra: gelieve voorlopig even geen nieuwe appjes naar haar mobiel te sturen. Ze kan die nu niet lezen en beantwoorden en het loopt al in de honderden berichten. Alvast bedankt.


Vanmiddag ben ik weer een paar uur bij haar geweest en ze kwam een stuk beter over dan gisteren. Gisterochtend was ze van de sondevoeding afgehaald, maar zelfstandig eten lukte haar gisteren nog niet. Dus vanochtend is de sonde weer teruggeplaatst. Ze doet iedere dag wat oefeningen met opstaan, staan en zitten. Vanwege de continue pijnmedicatie is ze een groot deel van de tijd aan het slapen. Door de narcose zijn haar zintuigen van slag, waardoor geluiden hard binnenkomen en daglicht pijn doet aan haar ogen. Morgenochtend gaat de pijnpomp eruit en daarmee zou ze ook minder misselijk moeten zijn. Als het goed is, zou dan ook het zelf eten makkelijker moeten worden. Kortom, het lijkt erop dat het langzaam de goede kant op gaat.


Groeten Rutger.Recente blogposts

Alles weergeven

Slapen 2.

[09:56] ICE Rutger: Goedemorgen. Sandra is gisteren naar de verpleegafdeling verhuisd. Ze is erg moe en slaapt veel, mede door de medicatie. Dit zal nog een paar dagen duren, is de verwachting.

#daslief

[08:09] ICE Rutger: Korte update: ik heb net weer even gebeld met Erasmus. Sandra heeft een redelijke nacht gehad, haar bloedruk is weer helemaal op orde en ze is stabiel genoeg om terug naar de afdel

Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page