top of page

Rustig en vredig.

[9.00]


Goedemorgen allemaal.


We zijn nu twee dagen verder en Sandra slaapt nog steeds, rustig en vredig. De afgelopen dagen is ze omringd geweest door haar geliefde familie, vriendinnen en vrienden. We zitten bij haar en kletsen tegen haar en over haar. Ik kan me voorstellen dat er onder jullie mensen zijn die ook nog even bij haar willen zijn, maar zich niet willen opdringen. Mocht je die behoefte voelen, stuur mij dan even een appje, dan zoeken we daar een moment voor.


Groeten Rutger.


En om met Sandra’s woorden te spreken: maak er een mooie dag van!


Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page