top of page

Even niet.


[12:06]

ICE Rutger: Vandaag geen update van Sandra.

[05:55, 02-03-2020]

Lieve allemaal, ik ben gisterenochtend weer zo ziek geworden dat ik niet meer thuis kon blijven. Ik ben met de ambulance naar Rotterdam gebracht en daar ben ik nu nog. Ze hebben onderzoeken gedaan en de uitslagen krijgen we (Rut is bij mij) vandaag. Uit voorzorg is mijn innerlijke Hobbit maar weer van streek gemaakt. Gisteren kon ik gewoonweg niet eten, sinds vannacht mag ik niet eten i.v.m. mogelijk een nieuwe ERCP ingreep.


We houden jullie op de hoogte. Liefs 😘

[18:58, 02-03-2020]

Vervolg: de artsen hebben het vermoeden dat slush uit de galblaas, een nieuwe galsteen of gruis gezorgd heeft voor een ontsteking rondom de stents. Momenteel lijkt het erop dat de steen/gruis/slush wel is afgevoerd. De stents zitten ook nog op hun plek en zijn hopelijk niet verstopt. Ik krijg antibiotica en we hopen de ontsteking zo op te lossen, zonder dat er een nieuwe ERCP hoeft te worden uitgevoerd of dat de werking van de Vena Porta Embolisatie verstoord wordt. Het gaat vandaag al een stuk beter met me dan gisteren, gelukkig.


Morgen wordt er opnieuw onderzoek gedaan en gekeken of de huidige conclusie nog steeds klopt & hoe het dan met mij gaat.

[08:56, 03-03-2020]

Goedemorgen; ik voel me momenteel te beroerd voor een uitgebreide update. Redelijke nacht achter de rug maar kort. Sinds ongeveer 05.00u wakker en al een nieuwe koliekaanval achter de rug en weer opnieuw beroerd. Benieuwd wat de rest van de dag gaat brengen. Ik heb een specifieke vraag: heeft iemand een podcast tip? Ik lig stil, kan moeilijk mijn ogen openhouden maar ben wel wakker en een podcast biedt afleiding en is vaak niet te ingewikkeld voor mij om te volgen.Recente blogposts

Alles weergeven

Berichtenbox.

[19:51] ICE Rutger: Hallo allemaal. Allereerst een huishoudelijke mededeling namens Sandra: gelieve voorlopig even geen nieuwe appjes naar haar mobiel te sturen. Ze kan die nu niet lezen en beantwoord

Slapen 2.

[09:56] ICE Rutger: Goedemorgen. Sandra is gisteren naar de verpleegafdeling verhuisd. Ze is erg moe en slaapt veel, mede door de medicatie. Dit zal nog een paar dagen duren, is de verwachting.

Comentários


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page