top of page

'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.' Charlie Chaplin

[8.48]


Zo, gisteren was nogal een dagje .. pff. Bedankt voor jullie berichtjes. Die helpen. Natuurlijk mogen dit soort emoties er ook zijn, ze komen er nou eenmaal gratis bij en ik moet er doorheen. Daarom laat ik het ook zien, omdat dit het hele plaatje is. Ik ben echter geen fan van een negatieve spiraal (of van hoofdpijn en zijn stomme kameraden) en na een tijdje ga ik inderdaad bewust op zoek naar iets waar ik me beter door voel, al is het maar voor even en al is het maar een klein beetje. Zo werkt dit voor mij. Ik zie dit niet als ontkennen, mezelf voorliegen of als gemaakt doen maar als bewust kiezen daar waar ik keuzes heb. En werkt het niet of vind ik niets, dan kan ik altijd nog een tijdje door huilen. Aan pijn geen gebrek.


Dus hebben we de volgende film in de reeks van Fast & Furious gekeken, heb ik heerlijke zuurkoolschotel gegeten, gelachen om de fotosessie van die middag (dokter bibber was er niets bij, ik kon zelfs mijn lichtgewicht gsm bijna niet stilhouden) en hebben we samen onze tranen gedroogd. Oh en we hadden een “secret santa”, want er lag een pakketje zonder afzender voor de deur. Bedankt!!


Vanochtend werd ik wakker met een wel heel vreemd geluid in mijn hoofd. Een liedje van Hans Teeuwen of all people, want ik ben echt geen fan van zijn shows (al heb ik me weleens afgevraagd hoe deze man in het echt zou zijn ..). Maar dit nummer klonk luid en duidelijk en liet zich niet verjagen, dus stuur ik het ook naar jullie. Mogen jullie fijn “meegenieten” van deze stem 😜.


Vandaag wordt een fijne dag, dat hebben ik en mijn onderbewustzijn besloten. Oh zo! So you don’t have to worry about me. ❤️Comments


mei 3.png

Hi, fijn dat je mijn blog leest!

Ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in mijn leven.

Posthonger?

Dankjewel voor het aanmelden!!

bottom of page